28 Eylül 2009 Pazartesi

Haddini Bilmek

son zamanların en sıkıntılı saniyelerini yaşadığım şu günlerde, saniye diyerek bahsetmem şundandır her dain her saniye bana sat gibi gelmekte.
Bir gün olsun kendimi sokağa attığım zaman eve hasta olarak dönmem bile bir uğursuzluk işareti belkide. Herşey canımı zaten sıkması gerekmeyecek kadar önemsizde olsa sıkarken birde üstüne uğursuz olduğumu düşünmek inanın çok zoruma gidiyo
Aylardır kendime ait bir hayatım yok maalesef ve okul başlamak üzere. Lisedeyken bile olmam gerekenden bir hayli az rahatken şimdi özel üniversiteye gidicem ki buda baya bi rahatlık gerektiriyo en azından sosyalleşme açısından.
Koskoca yaz boyunca yaşadıklarımı bir ben bilirim birde o dönemlerde yanımda olmasını hiç beklemediğim insanlar. Bir aldatılmadığım kalmıştı onunda gerçekleştiğini anlamamda yazın bitmesini bile beklemedi.
Çektiğim bunca sıkıntı, evdeki bunca dert, bitmek tükenmek bilmeyen sinir hali yetmezmiş gibi birde torba olup büzülmesi gereken ağızlar var yer yüzünde. Kimi zaman iyi sözler söyleyen o ağızlar kendilerini kötü şey söylemenin dürüstlük olduğunada inandrabiliyolar kimi zaman. Kendi içlerinde kendilerine inandırdıkları bu yanılgı sonuçta zaten tepesi atık olarak gezen benim iyice sinirlerimi oynatmaya başladı.

Herkes kendi dünyasında yaşasın arkadaşım
Başkasının evrenine girdinmide haddini bilceksin
Kendi çöplüğünde boğarlar adamı ruhun duymaz uykunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bi yorum yapsana sende =)