25 Temmuz 2009 Cumartesi

Geri döndüm

Uzun zaman sonra tekrar aranıza dönmekten, herşeyden çok da tekrar yazmaya başlamaktan büyük mutluluk duyuyorum

Şöyle ki uzun bi bloguma isim bulma sürecinden geçtikten ve elimden geldiğince öneri aldıktan sonra aniden bilmek güzeldir'e karar verdim. Bunun hikayeside bir hayli ilginç. Annemle çay bahçesinde dondurmamı yerken, birden aklıma; nolcak bu açılamayan blogumun hali diye bir cümle düştü ( bu cümle kalıbını ruhuma işleten Özgür abimi öpüyorum). Bu tedirginlik veren dşünceyi beynimden attıktan sonra bazı şeyleri, hatta neredeyse herşeyi bildiğim zaman daha huzurlu olduğumu farkettim. Bilmek güzeldir arkadaşlar ve bildiğim herşeyi sizinde bilebilmenizi arzuluyorum.

Yaratıcı ekibime verdikleri destekten ötürü minnettarım ki bu 3 kişiyle sınırlı olsada

Mert Ülkü (ki içimi aylar sonunda dökmeye hazır oldugumda talihsiz bir biçimde şans eseri karşımda olan kişidir, iyidir, hoştur, kara mizahtır)

Damla Aydın (ki önceki blogumun gmail sahibesidir kendisi, paylaşımcıdır, hırslıdır, cadıdır,yinede severimdir)

Pınar Yeşilova (ki kendiside blog açmak istiomuş duyurumu görünce çok sevindi, parayı vurdugumuzda Fransa'ya gidilicektir o pastacı bende turtacı açıcağızdır ve mekanlar biraradaymış gbi göstericezdir, fevkalade şeker bi insandır, canımdır, cicimdir, puantiyeli pastadır )


Daha önce bilmediğim yada bildiğim halde farkına varamadığım binlerce şey var.
Eminim hepimizin öyledir

Paylaşım Başlasın!

4 yorum:

  1. Merhaba daha profilinde yazdıklarını okur okumaz, izlenmeye değer bir blog olduğunu anladım...Başarı dileklerimle kutluyorum.

    Kıymet

    YanıtlaSil
  2. İrem, baştan okuyacağım demiştim; okuyorum şimdi :D

    belki düşünmüşsündür ama ben yine söyleyeyim :D kendi adına açılmış bir blog fikrini de düşünmelisin bence, blogspot'un dar ve insanı daraltan bu tasarımında yazdıkların boğuluyor sanki biraz. mesela wordpress'in çok güzel imkanları var :D

    saygılar

    YanıtlaSil
  3. şimdi ben bunu 02:00'da yazdım, 16:00 diyor. server'ın time zone'u kaymış, ayıp be yav

    YanıtlaSil

Bi yorum yapsana sende =)